زمان انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۵ -

نمایشگاه قرآن از ۲۴ خرداد برپا می شود

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از برگزاری نمایشگاه بین المللی قرآن از هفتم تا ۲۲ رمضان (۲۴ خرداد تا ۸ تیر) در مصلای امام خمینی تهران خبر داد.

به گزارش سرای نور؛ نشست خبری بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با حضور حجت الاسلام محمدرضا حشمتی، معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح امروز دوشنبه دهم خرداد در ساختمان این معاونت برگزار شد.

حجت الاسلام حشمتی گفت: نمایشگاه محل تعامل و تبادل افکار با یکدیگر است و ما در ماه مبارک رمضان که ماه میهمانی و ضیافت خدا است، اصحاب قرآنی را دور هم جمع می کنیم. وظیفه ما گردآوری اصحاب قرآن است و مردم را در شب های رمضان به نمایشگاه دعوت می کنیم و گوشه هایی از فهم قرآن را به آنها منتقل می کنیم.

وی افزود: ما معتقدیم با زبان هنر می توانیم بسیاری از مفاهیم قرآن را به مردم منتقل کنیم و رسانه ها به عنوان پیشتاز در این انتقال قطعا نقش مهمی دارند. امیدوارم بتوانیم با همکاری همدیگر، این مهم را انجام دهیم.

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: شعار نمایشگاه امسال «به سوی فهم قرآن» برگرفته از رویکرد شعار سال ۹۵ است. همه فعالیت های قرآنی برجسته، مهم و بسیار اساسی است. اما فهم قرآن مهم تر است زیرا مقدمه عمل به قرآن است. در نمایشگاه بیست و چهارم از همه کمیته ها درخواست کرده ایم که به فهم قرآن کمک کنند. در نمایشگاه بخش های مختلفی از کودک و نوجوان گرفته تا بخش های ویژه بانوان و جوانان، حوزه آموزش و پرورش، حوزه های علمیه، نقش خوبی در نمایشگاه بیست و چهارم دارند. سعی کرده ایم در خدمت همه اقشار باشیم.

وی افزود: چهار بازارچه مایحتاج قرآنی را در نمایشگاه دایر کرده ایم. بازارچه کتاب و حوزه مکتوب، بسیاری از مردم آنجا خرید می کنند. حوزه نرم افزارها و محصولات قرآنی و حوزه عفاف و حجاب. امیدوارم در سایه این نمایشگاه، تعامل بیشتری بین فعالان قرآنی برخوردار شود. نویسندگان و هنرمندان و مردم در نمایشگاه حضور یابند و ما به آنها خدمات ارائه دهیم.

حشمتی تصریح کرد: بخش فروشگاهی نمایشگاه بیست و چهارم روزهای اول ماه رمضان آغاز به کار می کند. سعی کرده ایم از روز اول رمضان ۴ بازارچه دایر باشد اما افتتاحیه اصلی ما ۷ رمضان مصادف با ۲۴ خرداد است و تا شب قدر ۲۲ رمضان، ۸ تیرماه، دایر است. ساعت بازدید هم از ۱۸ تا ۲۳:۳۰ می باشد. کار اصلی نمایشگاه را موسسه نمایشگاهی کشوری که تازه کار نمایشگاه کتاب را به اتمام رسانده است، بر عهده دارد. فضای شبستان مصلی بسیار مکان مناسبی برای نمایشگاه قرآن است. امسال بخش شبستان شرقی هم آماده شده که متراژ بیشتری در اختیار ما قرار می دهد. ما این دو فضا را در اختیار داریم و غیر از حوزه های علمیه، شهرداری با همه زیرمجموعه هایش از جمله ترابری، نیروی انتظامی، اورژانس، حوزه امنیت برخوردار است. نهادهای مختلفی از جمله شورای توسعه، فرهنگ قرآن، آموزش و پرورش، آموزش عالی، بهداشت ودرمان، سازمان جوانان، صدا و سیما، مطبوعات و خبرگزاری هایی که اعلام آمادگی کرده اند و بعضی از کمیته ها، دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم جزء همکاران ما در نمایشگاه امسال هستند.

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: برای تدارک نمایشگاه بیست و چهارم سه شورا داشتیم. شورای سیاست گذاری با حضور شخصیت های برجسته قرآنی، شورای برنامه ریزی و شورای ستاد اجرایی. از خادمان قرآن در مراسم شب نیمه رمضان همزمان با میلاد فرخنده امام حسن مجتبی(ع) تجلیل به عمل می آوریم. کار معرفی خادمان انجام شده در شب مراسم نفرات را اعلام می کنیم.

وی افزود: کمیته خانواده، کمیته موسسات قرآنی، بخش کودک و نوجوان که بسیار جذاب است، کمیته مجامع که مراسم نشست ها را بر عهده دارد، حوزه بین الملل، کمیته مکتوب، کمیته تشریفات، کمیته قراردادها، کمیته بازرسی و ارزش یابی، در نمایشگاه بیست و چهارم فعال است.

وی در پایان یادآور شد: مبنای نمایشگاه و شعار ما اقتصاد مقاومتی است. می خواهیم از سقف هزینه ها کم کنیم و رویکرد جهادی داشته باشیم یعنی یک مدل اقتصاد مقاومتی ارائه دهیم.

در این مراسم، از پوستر این نمایشگاه که توسط علی رضا کاظمی طراحی شده است، رونمایی شد.

منبع :مهر

زمان انتشار: ۱۰ خرداد, ۱۳۹۵

مطالب مرتبط


  • آخرین اخبار
  • پربیننده ترین ها
  • آرشیو
یاداشت و مقاله